Alegem ţinuta perfectă pentru seara de Crăciun

  Năzbâtiosul decembrie, se tot joacă cu răbdarea noastră, dându-ne ba zile frumoase  cu soare zglobiu, ba dimineţi întunecate cu seri vijelioase. Şi totuşi, acesta nu ne distruge spiritul de sărbătoare fiindcă noi femeile, suntem creaţia frumoasă a umanităţii şi dorim să arătăm mereu bine, iar una din cele mai simbolice şi sufleteşti sărbători în acest anotim e Crăciunul!

Lumea online devine de-a dreptul zbuciumată înaintea acestei seri magice, iar articolele despre culorile potrivite pentru un dress perfect sunt consumate de partea feminină mai mult decât ar fi nevoie.Din acest motiv, am decis să vă uimesc cu  multe poze şi  puţină descriere.

Zi de zi apar multe neînţelegeri ce ce ţin de culoarea, forma şi lungimea outfitului pentru Crăciun. Toţi sunt în căutarea originalului, a ceva „unic” ce ar contura personalitatea excepţională de această sărbătoare, însă puţine dintre noi realizează de fapt, că portul din această seară este deja definit de sărbătoare în sine. Cu toate că roşul şi verdele par a fi culori uzate de-a întregul anilor, acestea creează o atmosferă confortabilă pentru petrecere unor clipe cu adevărat feerice şi nu ezit să vă zic că anume aceste două nuanţe echilibrează şi fascinează de fiecare dată serile de Crăciun.

V-am pregătit opt ţinute care îmbină rafineţea, armonia, feminitatea şi eleganţa într-o adevărată capodoperă.

Transmit nenumărate mulţumiri persoanelor care au participat la acest „Christmas Shooting”şi dacă aţi simţit nevoia de a proba una din rochiile postate, ţin să vă anunţ că o puteţi face cu mare drag, accesând Urma Shop :

Make Up :Sorana

Model:Lore Vidrean & Valeria B.

Photo by :Vasile Covaciu

Shop:Urma Fashion

P.S : Eu o aleg pe cea verde, iar voi ?

1wm

8wm3wm2wm

Publicitate

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Zambet gratis spune:

  Wow, felicitari pentru poze fetelor! Toate rochiile sunt superbe, dar intr-adevar cea verde parca face totul! Este cea mai potrivita, parerea mea, pentru seara dntre ani!

  Apreciază

 2. Secretele frumusetii spune:

  Ce frumoase si reușite sunt fotografiile, îmi plac atat de mult. Rosu, verde si catifea se regăsesc mai mereu in piesele mele vestimentare de iarna si nu nuami de Crăciun. Anul acesta cred ca voi opta pentru ceva comod odată ce voi petrece Crăciun acasă cu prietenii.

  Apreciază

 3. Sunt superbe toate rochitele ❤ imi plac toate…..dar e frumoasa rau si cea rosie cu paiete 😛 Te pup! :* :* :*

  Apreciază

  1. merci mutl de apreciere :*

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s