Despre tendinţele anului 2017 Bridal Edition

Naturaleţea şi fineţea sunt doi termeni ce descriu farmecul anului 2017, iar dacă nu ai reuşit să te documentezi despre cele mai căutate make up-uri şi coafuri pe piaţa fashion începând din ianuarie, atunci te aşteptăm să apreciezi acest articol.

Shootingul bridal este unul din cele mai atractive joburi pentru model dat fiind faptul că este o modaliate de exprimare simulată, poate fi văzută şi o adevărată probă de profesionalism.

Aşa cum am ajuns în ultima lună de iarnă, ce mai romantică şi zglobie, o echipă de şapte persoane, a decis să vă uimească prin talentul său. Dis-de-dimineaţă am făcut o vizită la Headline Studio, unde am fost găzduită de Doina care ne-a povestit secrete acestui an: miresele optează pentru un stil elegant şi uşor romantic cum ar fi: împletiturile lejere, cocurile semi-perfecte ce oferă un aer retro şi sofisticat.

Teodora MUA, ne-a sfătuit să alegem  un machiaj cât mai natural, întrucât naturaleţea este simbolului anului 2017, astfel mireasa trebuie să ne cucerească cu aspectul ei natural şi cât mai fin. Pomeţii luminoşi şi nuanţele pastelate cuceresc piaţa bridal.

Demetra Boutique ne-a ajutat cu alegerea unei rochii cât mai #fancy cu o adiere romantică, punând în evidenţă gâtul finut al oricărei mirese. Croielile delicate denotă un aer boemic astfel încât toate perechile de ochi te vor urmări pe tot parcursul  evenimentului.

Mulţumesc mult partenerului  Cosmin, din cadrul acestei şedinţe foto, care m-a susţinut cu sacoul lui călduros într-o zi cu minus 3 grade, Krisztinei pentru un rezultat frumos pe care îl urmăriţi mai jos. By the way pentru a vedea mai multe poze din categoria bridal sunteţi bineveniţi pe pagina de facebook Photoheaven.ro, iar cu ajutorul unui #like&#share veţi beneficia de vizionarea celor mai frumoase şi originale poze de nuntă.

 Las Floristas a pregătit un buchet ca din poveste cu cele mai colorate flori ale iernii. Roşul aprins a format o strânsă legătură cu rujul de culoarea pasiunii alcătuind un duet imaculat.

img_5835-edit-1img_5845-1img_5847-1img_5926-1img_5922-1img_5898-edit-1

Publicitate

8 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Totul arată superb! ♥
  Eu mai am de așteptat până atunci :))

  Apreciază

 2. fashiondoctor spune:

  superb shooting!

  Apreciază

 3. omg reusite poze ❤

  Apreciază

 4. ellafairytale spune:

  Cat de frumos! Parca ma mai vad si eu mireasa pentru a doua oara doar de dragul unei rochii superbe.

  Apreciază

 5. Georgiana Sabina spune:

  Pozele sunt absolut divine, sa stii ca mi aduci aminte de cineva dar nu stiu de cine 😂

  Apreciază

 6. Foarte frumoase pozele! Anul acesta voi implini 3 ani de la casatorie, deci nu mai umblu dupa machiaj si flori 😀

  Apreciază

 7. lercaalina spune:

  Ce mult îmi place cum te-au împletit!! 😀

  Apreciază

 8. Bianca Ionel spune:

  Superb buchetul și încep să cred că ar fi interesantă o nuntă și iarna. Eu m-am numărat printre miresicile anului 2016 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s