Spring is coming

What about spring????

Martie ne-a impresionat prin zilele senine şi călduroase astfel ne putem bucura din plin de primele outfituri in a new version of this season. Cum mai spune bunică-mea începem să fim „mai dezbrăcate”. Aruncăm de pe noi puloverele prea călduroase, blănurile grele, gecile voluminoase şi trecem la haine mai catchy pentru ochii publicului. Cu această ocazie am decis să trec cu privirea ultimele poze făcute din sezonul cald al anului precedent şi uite că am o mică recomandare sau mai bine zis o propunere pentru domnişoarele mai puţin fricoase.

Ce-aţi spune voi de jachetele personalizate? Ilonca Bianca propune o gamă largă de piese unice, a căror avangardism depăşeşte orice limită imaginativă. Ei bine, am avut marele noroc să o cunosc şi să văd una dintr-o mulţime de creaţii efectuate pe propriul ei gust. Cu ocazia primelor raze de soare, am decis să vă ispitesc  puţin ochii cu o ţinută mai excentrică ce se combină perfect cu străzile Clujui. Şi de ce nu, poate vă inspiraţi şi voi pentru un look cât mai deosebit!!!

Design by: Ilonca Bianca

Make Up: Teodora Diana

Photo by: Ginger’s Eyes Photography

gingerseyesphotography-20-1gingerseyesphotography-4gingerseyesphotography-19gingerseyesphotography-13gingerseyesphotography-27gingerseyesphotography-125gingerseyesphotography-36

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s