Despre lumea modei în Turcia

Călătoriile neaşteptate fac parte din viaţa unui model care încearcă să-şi câştige existenţa prin aspectul său fizic. Adevărul însă e următorul: fiecare ţară are standartele sale.Cea mai mare greşeală din partea agenţiilor MAMĂ, este un contract nefavorabil înfăţişării tale, ce poate duce la pierderea de timp a modelului. Din acest motiv, recomand să vă conectaţi atenţia către cultura, tradiţiile şi aspectul fizic a ţării în care urmaţi să vă localizaţi acele minim 45 zile pentru a fi sigure că vă regăsiţi în standartele acestora.

Având „norocul” să primesc un astfel de contract pe teritoriul Turciei, mi-am format o impresie generală despre tot ce se numeşte „modă” în Istanbul:

1.În Istanbul nu există modeling (în mare parte);

2.Se lucrează lent şi necalitativ.

3.În cazul în care mărimea hainelor tale nu se începe de la M (38) fii sigură că nu ai ce căuta în această ţară.

4.Ai nevoie de bust şi fund pentru a lucra cu companiile locale.

5.Este foarte importantă culoarea părului (de dorit întunecat) şi a tenului ( bronz).

6.În mare parte piaţa turcească se bazează pe : advertising cu pijamale,hijab-uri şi showroom-uri.

Deci în momentul în care sunteţi mai înalte decât 170 cm, blonde, roşcate, cu un ten deschis la culoare şi cu mărimi mici S (36), XS (34) vă recomand să vă îndreptaţi spre ţările asiatice: China, Coreea,Japonia etc pentru un venit constant şi sigur.O salvare poate fi doar agenţiile ce colaborează cu piaţa europeană, având nevoie de un chip nestandart.

Drept încheiere, recomand  tuturor să analizeze bine situaţia înainte de semnarea unei detenţii pentru o perioadă îndelungată.

P.S: Dă un click pe facebook pentru a vedea una din colaborările pe care le-am avut pe piaţa europeană în cadrul acestei călătorii.Îmi cer scuze de calitatea proastă a video-ului : https://www.facebook.com/GoldenVavi/

 

Publicitate

8 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. vyo vyoleta spune:

  Ce de indormatii am aflat, chiar nu stiam ca in Turcia marimea hainelor e de la M, la noi daca ai depasit putin mai mult rade lumea,prietenii de tine.

  Apreciază

  1. Deci da, spre marea uimire, marea majoritate a joburilor le primesc domnisoarele cu forme. Pentru ei, asta e ceva frumos

   Apreciază

 2. RalucaT spune:

  Poate nu ai avut tu noroc cu acel contract? Nu stiu foarte multe lucruri despre lumea modei, dar parca si turcii au domnisoare foarte frumoase si fara forme atat de accentuate. Pe de alta parte, daca se axeaza pe femei cu par inchis la culoare si cu tenul bronzat poate e pt ca se apropie mai mult de genul femeii de la ei din tara.

  Apreciază

  1. Ai perfecta dreptate, se axeaza pe infatisarea ce este mai aproape de genul femeilor lor din tara. Femeile blonde si cu tenul deschis de regula sunt ukrainence, rusoaice, modovence sau romance.

   Apreciază

 3. AdelaE spune:

  Ah, ia auzi, o tara in care nu se pune pret pe faptul ca nu porti S. Pai ce sa zic, lucky girls! :))

  Apreciază

 4. Bianca spune:

  Nu știam aceste detalii, dar e interesant să le aflu. Oricum, lumea modei diferă de la o țară la alta în funcție de modul în care percepe fiecare țară frumusețea.

  Apreciază

 5. Georgiana Sabina spune:

  Wow , interesant , nu stiam multe dintre aceste lucruri .

  Apreciază

 6. Abia astept sa merg in Turcia.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s