Despre cea mai dulce parte a Moldovei la Cluj-BucuriaCluj

Cât sunt de frumoase zilele care încep cu o cafea şi ciocolată!!!

Acum, în dimineţile reci de iarnă, încep să preţuiesc tot mai mult micile licăriri de soare împreună cu o ceaşcă de ceai sau cafea fierbinte cu o aromă înviorătoare, iar pentru a elimina stresul pe parcursul zilei, nu ezit să mă răsfăţ cu câte o ciocolată bine meritată.

Adevărul e că sunt groaznic de capricioasă la alegerea ciocolatei şi îmi place tot ce e mai bun-rezultatul creşterii lângă fabrica de bomboane şi ciocolate „BUCURIA” din Republica Moldova. Eram cea mai fericită când ajungeam în pragul sărbătorilor sau vacanţelor şi plecam acasă, în Chişinău, pentru a-mi umple inima cu o doză de zâmbete din partea celor dragi şi un colet plin cu toate deliciile „Bucuria” production!

După o perioadă îndelungată de stabilire în Cluj, am început să preţuiesc cu adevărat producţia moldovenească, şi zic cu tristeţe că îmi lipseşte o sumedenie de lucruri, iar cea mai principala lipsă de care sufăr este ciocolata, pentru că e unică, originală şi într-adevăr îşi merită preţul! Spre marea mea fericire, de ceva timp încoace, Bucuria s-a extins şi la Cluj, astfel de fiecare dată când  mă cuprinde dorul de casă, mă trezesc deja prin magazinul BucuriaCluj, dând târcoale rafturilor pline cu bomboane.

Iar pentru cei mai pofticioşi sau care nu au reuşit să savureze rafinamentul gustului ciocolatelor made in Moldova, ţin să anunţ  pe cei din Cluj că aveţi ocazia să participa la  concursul organizat de Golden Pen unde puteţi câştiga 5 vouchere cu 20% reducere la toate cumpărăturile din magazinul  BucuriaCluj .

V-am intrigat?

Atunci vă aştept pe pagina noastră de facebook pentru a afla mai multe detalii despre concurs !!!

gingerseyesphotography-2gingerseyesphotography-1gingerseyesphotography-3gingerseyesphotography-8gingerseyesphotography-5gingerseyesphotography-13

8 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Ioi ce bucurie dulce cu Bucuria 🙂

    Apreciază

  2. Delicioase produsele lor! De fiecare data cand ajung in MD, fac provizii!

    Apreciază

  3. Ce de minunatii!Imi lasa gura apa..

    Apreciază

  4. Imi aduc aminte de copilarie si de bomboanele din pom si cat ma bucuram de ele

    Apreciază

  5. Am primit anul trecut de la cineva niste bomboane Bucuria – ne-am bucurat foarte tare, chiar sunt super bune! 🙂

    Apreciază

  6. Iasmina spune:

    Ciocolata mereu e o bucurie.

    Apreciază

  7. Zambet gratis spune:

    Noi avem un coleg la birou ce pleaca des la Chisinau in delegatii si mereu ne aduce bomboane Bucuria….doamne, este bataie pe ele, stii cum?!?!? Cine apuca, ia mereu cate 2-3, daca vii spre final, pa-pa, s-a golit punga :))) Sunt intr-adevar extraordinar de bune si gustoase, mereu binevenite!

    Apreciază

Lasă un comentariu